Usluge
koje nudimo

01
Web Design

Izrada web stranica

Izrada klasičnih web stranica

Nudimo potpunu uslugu izrade web stranica koja uključuje moderan dizajn usklađen s vizualnim identitetom vaše firme, kompletno rješenje responzivnog web dizajna uz odlične seo rezultate i profesionalno tehničko održavanje.

Izrada Web Shopa & Trgovine

Kreiranje unikatnih online trgovina koje su otvorene 24/7/365. Sa Vašom web trgovinom imaćete mogućnost prodaje bez demografskih i geografskih ograničenja, prodaja svima i svugdje uz sistem online plaćanja.

SEO Optimizacija web stranica

Kompletno rješenje za najviše pozicije na Google pretraživaču i povećani broj upita. SEO optimizaciju web stranica u našoj kompaniji radimo na cjelovit način, prema najsavremenijim pristupima, standardima i Google preporukama.

02
Graphic Design

Vizualni identitet

Dizajn Logotipa

Dobra izrada logotipa u kontekstu kvalitetnog vizualnog identiteta preduzeća jasna je i prepoznatljiva poveznica s vašom djelatnošću. Cilj profesionalnog logotipa je da on prestane biti samo grafički element već prepoznatljivi simbol.

Knjiga grafičkih standarda

Knjiga ili dokument koji služi kao vodič za služenje brendom firme. Izrada knjige standarda uključuje sve od dizajna vašeg logotipa, kako se koristi, do dizajna memoranduma, izgleda internet stranice, vizit-karti, koverti, majica i slično.

Grafički dizajn reklamnog materijala

Koverte, fascikle, memorandumi, vizit-karte i ostali reklamni materijali su način da prezentujete vašu firmu kao ozbiljnu, a samim tim i uspješnu u poslovnoj komunikaciji sa potencijalnim kupcima i klijentima. 

03
Digital Marketing

Internet marketing

Marketing društvenih mreža

Društvene mreže su jedan od najmoćnijih alata za promociju firme i unaprijeđenje njenog poslovanja na internetu. Kreiranje profila na društvenim mrežama i oglašavanje na istim garantovano će povećati Vaš promet i obim posla.

Oglašavanje na pretraživačima

Google Adwords oglašavanje kako bi Vaša firma bila na prvim stranicama Googla. Oglasi se naplaćuju isključivo po učinku odnosno broju ostvarenih klikova. Omogućuje precizno ciljanje publike i selektivno oglašavanje.

E-Mail Marketing

Jednostavan oblik promocije, koji se sastoji od izgradnje liste pretplatnika i kreiranja tzv. newslettera sa sadržajem koji bi ih mogao zainteresovati te slanjem istog u njihove elektronske sandučiće. Korisno za promociju proizvoda i usluga.

BosnianEnglishGerman